Alle grote merken onder 1 dak.
De keuze is aan jou.

We zijn officieel installateur van alle vijf de grote merken elektrische aandrijfsystemen: Bellmarine, Combi EPS, Epropulsion, WaterWorld en Torqeedo. Deze merken hebben zich het afgelopen decennia bewezen in de Nederlandse markt. Ze beschikken elk over hun eigen goed bereikbare Nederlandse distributeur. Je krijgt altijd een onafhankelijk advies over alle merken heen. Zo creëren we voor jou de beste oplossing volledig op maat.

Bellmarine

Bellmarine is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van watergekoelde motoren met een hoog vermogen. Ze bieden voor elk probleem een specifieke oplossing van industriële kwaliteit. Ze leveren complete systemen en bieden de mogelijkheid voor een dubbele motorbediening. Het bedrijf heeft een Nederlandse oorsprong en veel naamsbekendheid binnen de beroepsvaart.

Maatwerkoplossingen van industrieel niveau
Gespecialiseerd in hoog vermogen
Nederlands merk met productie in Italië  

Meer informatie

Combi EPS

Combi Electric Propulsion Systems (EPS) is gespecialiseerd in het ontwerp van watergekoelde hybride oplossingen, binnen- en buitenboordmotoren, en POD-motoren. Met de hybride motoren kun je jouw bestaande dieselmotor om laten bouwen naar plug-in hybride. Alle motoren zijn hufterproof en geschikt voor de verhuur. Het bedrijf heeft een Nederlandse oorsprong en naamsbekendheid in de verhuurbranche.

Robuust en geschikt voor verhuur
Diesel ombouwen naar plug-in hybride
 Nederlands merk en product  

Meer informatie

Epropulsion  MEEST GEKOZEN!

Epropulsion is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van buitenboordmotoren en luchtgekoelde binnenboordmotoren. Doordat ze hun producten voordelig aanbied, de producten in hoog tempo verbeterd, en het assortiment steeds uitbreid, is het merk flink gegroeid. De producten zijn efficiënt ontworpen en hun bediening is praktisch en efficiënt. Het merk is Chinees en heeft veel bekendheid bij consumenten.

Slim en efficiënt ontworpen
Voordelig in aanschaf
 Ruimschoots bewezen  

Meer informatie

Torqeedo

Torqeedo is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van buitenboordmotoren. Omdat ze één van de eerste waren in de consumentenmarkt, en veel hebben geïnvesteerd in hun naamsbekendheid, is het één van de meest bekende merken in elektrisch varen. De producten zien er goed uit tot in detail. De bediening is duidelijk en intuïtief. Het merk heeft een Duitse oorsprong en is erg bekend bij consumenten.

Meest bekende merk onder consumenten
 Premium merk
Goed ontworpen producten van Duitse oorsprong

Meer informatie

WaterWorld  MEEST GEKOZEN!

WaterWorld is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van luchtgekoelde binnenboordmotoren. Dat betekent dat er geen doorvoeren of slangen nodig zijn. De systemen zijn daardoor robuust, overzichtelijk en goed te begrijpen voor jou als eindgebruiker. Het merk heeft een Nederlandse oorsprong en de productie vindt plaats op Nederlandse bodem.

Gespecialiseerd in luchtgekoelde binnenboordmotoren
Robuust en goed te begrijpen
Nederlands merk met productie op eigen bodem

Meer informatie