WaterWorld.
Wereldmarktleider van eigen bodem.

WaterWorld is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van luchtgekoelde binnenboordmotoren in de range van 4.0 tot 20kW en de bijbehorende accusystemen. De motoren zijn opvallend efficiënt en om die reden hoeven ze niet met water gekoeld te worden. Dat betekent dat er geen doorvoeren nodig zijn. De systemen zijn daardoor robuust en gemakkelijk te bedienen.

Welectrify: Gecertificeerd installateur en dealer

Ben jij op zoek naar een installateur voor WaterWorld producten? En vind je het belangrijk dat de installatie plaatsvindt volgens de laatste veiligheidsnormen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn namelijk officieel gecertificeerd WaterWorld installateur en dealer. Je krijgt altijd een onafhankelijk advies en we creëren voor jou de beste oplossing op maat. Lees meer over wie we zijn of vraag meteen jouw offerte aan →

WaterWorld: Efficiënt en robuust


WaterWorld heeft een Nederlandse oorsprong en de productie vindt volledig plaats op eigen bodem. Alle motoren en accu's worden geassembleerd en getest volgens Nederlandse normen en in een Nederlandse werkplaats voordat ze de productielijn verlaten. 


Gespecialiseerd in luchtgekoelde binnenboordmotoren
Robuust en goed te begrijpen
Nederlands merk met productie op eigen bodem


WaterWorld is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van luchtgekoelde binnenboordmotoren in de range van 4.0 tot 20kW en de bijbehorende accusystemen. De motoren hoeven door hun efficiënte ontwerp niet met water gekoeld te worden en zijn luchtgekoeld. Dat betekent dat er geen doorvoeren, afsluiters of slangen nodig zijn. 


Bovendien is door het slimme ontwerp de motorcontroller gemonteerd bovenop de elektromotor. En maakt en verbeterd WaterWorld de hardware en software van de motorcontroller geheel zelf. Dat is een opvallend verschil met de meeste motorfabrikanten, die vaak  kiezen voor een off-the-shelve motorcontroller.


WaterWorld is een goede keus als je zoekt naar een luchtgekoelde binnenboordmotor die robuust, overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen is.


Wil je een prijsindicatie ontvangen voor de installatie van een WaterWorld systeem in jouw boot? En wil je onze onafhankelijke vergelijking met de andere merken? Vraag dan nu jouw offerte aan via het onderstaande formulier.

Onze unieke werkwijze

Met onze werkwijze maken we het je gemakkelijk. Allereerst maken we een uitgebreide prijsindicatie. Na je akkoord komen we langs op jouw locatie om de opdracht definitief te maken. Vanaf de dag van installatie kun je genieten van jouw eigen 100% elektrische boot.

Prijsindicatie

Je ontvangt vooraf een vrijblijvende prijsindicatie. Na jouw akkoord gaan we verder met je aanvraag.

Fysieke beoordeling (op locatie)

We komen langs in persoon. Om jouw wensen, je boot en de locatie te beoordelen.

Definitieve offerte

Je ontvangt een definitieve offerte, met daarin alle besproken details. Met jouw akkoord plannen we de opdracht in.

Ombouw van je boot (op locatie)

Op de afgesproken dag en locatie bouwen we jouw boot om naar elektrisch. We geven je ook een uitgebreide instructie en beantwoorden al jouw overgebleven vragen.

Vraag jouw offerte aan

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.


Over jouw boot:


Jouw vaarwensen:

Bedankt voor je bericht

Je bericht hebben we in goede orde ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.