Over ons.

Of het nu gaat om het maken van een afspraak, technisch advies, vrijblijvende prijsinformatie of een praktische vraag. Wij helpen je verder.


Contactinformatie


Welectrify BV

  • Hoofdstraat 25
           3971 KA Driebergen-Rijsenburg
           The Netherlands
  • +31 343 234 050
  • verkoop@welectrify.nl
  •        KvK: 90043057
  •        VAT: NL 865 192 273 B01


Openingstijden

Je kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0343-234 050 op de volgende tijden:

Maandag ​09:00 - 17:30
Dinsdag ​09:00 - 17:30
Woensdag ​09:00 - 17:30
Donderdag ​09:00 - 17:30
Vrijdag ​09:00 - 17:30
Zaterdag ​Gesloten
Zondag ​Gesloten












Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten



Ons team

Ons team bestaat uit ervaren, vakbekwame specialisten, met elk meer dan 10 jaar werkervaring. We hebben onze diploma's en leveren uitsluitend kwaliteit.

Roy van Outheusden (COO & Co-owner)

Met een achtergrond in bedrijfskunde en finance heeft een Roy groot aangeboren talent voor operationeel management. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de interne organisatie. Roy is altijd positief en betrokken. In het weekend vind je hem aan de BBQ in zijn tuin. Ook in hartje winter.

Josselin Bouter (Marketeer)

Met haar uitgebreide achtergrond in neuromarketing is Josselin degene die graag een kritische blik werpt op alle marketing-uitingen. Het liefst is ze bezig met het verbeteren van de klantreis, zodat voor jou alles fijn en duidelijk is. Ze is doelgericht. In het weekend vind je haar op haar boot of in de natuur.

Erik Vlug (Engineer)

Met zijn jarenlange ervaring als elektronica expert binnen de autobranche is Erik degene die de mooiste installaties aflevert. Hij doet de dingen graag goed en gaat voor het eindresultaat. Hij is duidelijk. In het weekend vind je hem bij familie of op een zeilboot.

Ronald Loggen (Engineer)

Met zijn uitgebreide ervaring als allround watersportmonteur is Ronald degene die alles weet van boottechniek. Het liefst werkt aan boten levert hij een mooi resultaat af. Hij is enthousiast. In het weekend vind je hem bij één van zijn vele sleutelhobby's.

Robert Haagen (CEO & Engineer)

Met zijn achtergrond in elektronica en zijn ervaring binnen de watersportbranche, is Robert de drijvende kracht achter de groei van het bedrijf. Hij houdt zich het liefst bezig met het uitbreiden van het bedrijf, het spreken van zakelijke klanten en leveranciers. Hij is duidelijk. In het weekend vind je hem al varend, zeilend of duikend op het water.


E-mail ons

Stuur ons jouw bericht per e-mail. We nemen meestal binnen 3 werkdagen contact met je op.

​​​​​​