Combi EPS. 

Hybride systemen van eigen bodem.

Combi EPS is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van watergekoelde hybride oplossingen, binnen- en buitenboordmotoren, en POD-motoren in de range van 1.0 tot 20kW. Met de hybride motoren kun je jouw bestaande dieselmotor om laten bouwen naar plug-in hybride. Alle motoren zijn hufterproof en daarom bij uitstek geschikt voor de verhuur. 

Welectrify: Gecertificeerd installateur en dealer

Ben jij op zoek naar een installateur voor Combi EPS producten? En vind je het belangrijk dat de installatie plaatsvindt volgens de laatste veiligheidsnormen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn namelijk officieel gecertificeerd Combi EPS installateur en dealer. Je krijgt altijd een onafhankelijk advies en we creëren voor jou de beste oplossing op maat. Lees meer over wie we zijn of vraag meteen jouw offerte aan →

Combi: Efficiënt en robuust


Combi Electric Propulsion Systems (EPS) is met name bekend in de verhuurbranche. Het merk heeft een Nederlandse oorsprong. De motoren worden geassembleerd en getest volgens Nederlandse normen en in een Nederlandse werkplaats voordat ze de productielijn verlaten. 


Robuust en geschikt voor verhuur
Diesel ombouwen naar plug-in hybride
 Nederlands merk en product


Combi EPS is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van watergekoelde hybride oplossingen, binnen- en buitenboordmotoren, en POD-motoren, in de range van 1.0 tot 20kW. Ze leveren ook de bijbehorende accusystemen. De motoren zijn hoofdzakelijk gemaakt van aluminium, RVS en staal en zijn daardoor hufterproof en praktisch onverwoestbaar. Combi producten zijn daarom bij uitstek geschikt voor de verhuur. 


Met de hybride motoren van Combi EPS kun je jouw bestaande dieselmotor om laten bouwen naar plug-in hybride. Een compacte elektromotor wordt gebouwd op de bestaande dieselmotor en er wordt een extra gashendel in je boot gebouwd om de elektromotor te bedienen. Op het moment dat de dieselmotor in neutraal staat, kan de elektromotor worden ingeschakeld. De accu laad op zolang er op diesel gevaren wordt, maar ook op walstroom. Zo heb je het beste van beide werelden.


Combi EPS is een goede keus als je zoekt naar een product om jouw dieselmotor om te bouwen naar plug-in hybride, of als je zoekt naar een binnenboord of buitenboordmotor die is geschikt voor de verhuur.


Wil je een prijsindicatie ontvangen voor de installatie van een Combi EPS systeem in jouw boot? En wil je onze onafhankelijke vergelijking met de andere merken? Vraag dan nu jouw offerte aan via het onderstaande formulier.

Onze unieke werkwijze

Met onze werkwijze maken we het je gemakkelijk. Allereerst maken we een uitgebreide prijsindicatie. Na je akkoord komen we langs op jouw locatie om de opdracht definitief te maken. Vanaf de dag van installatie kun je genieten van jouw eigen 100% elektrische boot.

Prijsindicatie

Je ontvangt vooraf een vrijblijvende prijsindicatie. Na jouw akkoord gaan we verder met je aanvraag.

Fysieke beoordeling (op locatie)

We komen langs in persoon. Om jouw wensen, je boot en de locatie te beoordelen.

Definitieve offerte

Je ontvangt een definitieve offerte, met daarin alle besproken details. Met jouw akkoord plannen we de opdracht in.

Ombouw van je boot (op locatie)

Op de afgesproken dag en locatie bouwen we jouw boot om naar elektrisch. We geven je ook een uitgebreide instructie en beantwoorden al jouw overgebleven vragen.

Vraag jouw offerte aan

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.


Over jouw boot:


Jouw vaarwensen:

Bedankt voor je bericht

Je bericht hebben we in goede orde ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.