Torqeedo.
Duitse degelijkheid.

Torqeedo is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van buitenboordmotoren in de range van 0.6kW tot 50kW en watergekoelde binnenboordmotoren in de range van 25 tot 100kW. Torqeedo was één van de eerste in hun markt en heeft zich het langst bewezen. Het merk heeft een Duitse oorsprong en is het meest bekend met zijn buitenboordmotoren. De producten zien er goed en zijn afgewerkt tot in detail. De bediening is duidelijk en intuïtief. 

Welectrify: Gecertificeerd installateur en dealer

Ben jij op zoek naar een installateur voor Torqeedo producten? En vind je het belangrijk dat de installatie plaatsvindt volgens de laatste veiligheidsnormen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn namelijk officieel gecertificeerd Torqeedo installateur en dealer. Je krijgt altijd een onafhankelijk advies en we creëren voor jou de beste oplossing op maat. Lees meer over wie we zijn of vraag meteen jouw offerte aan →

Torqeedo: Ontworpen tot in detail


Torqeedo is het meest bekend met hun elektrische buitenboordmotoren. De Travel serie en de Cruise serie zijn de afgelopen jaren met grote aantallen verkocht en verhandeld binnen Europa. Torqeedo heeft een Duitse oorsprong en (zoals je zult verwachten) zijn de producten niet het goedkoopste, maar wel degelijk en goed ontworpen.


Meest bekende merk onder consumenten
 Premium merk
Goed ontworpen producten van Duitse oorsprong


Torqeedo is ontwerper en producent van buitenboordmotoren in de range van 0.6 tot 50kW. Daarnaast maken ze ook watergekoelde binnenboordmotoren in de range van 25 tot 100kW. Aanvullend op de producten kunnen ook de bijbehorende accusystemen en bedieningsmogelijkheden worden geleverd. Alle producten zien er goed uit en ze zijn tot in detail ontworpen. De bediening is intuïtief en de producten zijn erg robuust.


Omdat Torqeedo één van de eerste was in de consumentenmarkt in 2008, en veel heeft geïnvesteerd in hun naamsbekendheid, is het het één van de meest bekende merken in elektrisch varen. De producten hebben zich gedurende lange tijd bewezen en het distributienetwerk is vergevorderd. Dat is een opvallende voorsprong met de meeste motorfabrikanten.


Torqeedo is een goede keus als je op zoekt naar een welbekende, goed ontworpen en goed uitziende motor en de prijs voor jou niet het meest belangrijk is.


Wil je een prijsindicatie ontvangen voor de installatie van een Torqeedo systeem in jouw boot? En wil je onze onafhankelijke vergelijking met de andere merken? Vraag dan nu jouw offerte aan via het onderstaande formulier.

Onze unieke werkwijze

Met onze werkwijze maken we het je gemakkelijk. Allereerst maken we een uitgebreide prijsindicatie. Na je akkoord komen we langs op jouw locatie om de opdracht definitief te maken. Vanaf de dag van installatie kun je genieten van jouw eigen 100% elektrische boot.

Prijsindicatie

Je ontvangt vooraf een vrijblijvende prijsindicatie. Na jouw akkoord gaan we verder met je aanvraag.

Fysieke beoordeling (op locatie)

We komen langs in persoon. Om jouw wensen, je boot en de locatie te beoordelen.

Definitieve offerte

Je ontvangt een definitieve offerte, met daarin alle besproken details. Met jouw akkoord plannen we de opdracht in.

Ombouw van je boot (op locatie)

Op de afgesproken dag en locatie bouwen we jouw boot om naar elektrisch. We geven je ook een uitgebreide instructie en beantwoorden al jouw overgebleven vragen.

Vraag jouw offerte aan

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.


Over jouw boot:


Jouw vaarwensen:

Bedankt voor je bericht

Je bericht hebben we in goede orde ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.