Epropulsion. 
Efficiënt en voordelig.

Epropulsion is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van buitenboordmotoren in de range van 1.0kW tot 6.0kW en luchtgekoelde binnenboordmotoren in de range van 10 tot 40kW. Doordat ze hun producten voordelig aanbied, de producten in hoog tempo verbeterd, en het assortiment steeds uitbreid, is het merk flink gegroeid. De producten zijn efficiënt ontworpen en hun bediening is praktisch en efficiënt

Welectrify: Gecertificeerd installateur en dealer

Ben jij op zoek naar een installateur voor Epropulsion producten? En vind je het belangrijk dat de installatie plaatsvindt volgens de laatste veiligheidsnormen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn namelijk officieel gecertificeerd Epropulsion installateur en dealer. Je krijgt altijd een onafhankelijk advies en we creëren voor jou de beste oplossing op maat. Lees meer over wie we zijn of vraag meteen jouw offerte aan →

Epropulsion: Slim ontworpen


Epropulsion is het meest bekend met hun elektrische buitenboordmotoren. De Spirit-serie en de Navy-serie zijn de afgelopen jaren in grote aantallen verkocht binnen Europa. Epropulsion heeft een Chinese oorsprong en biedt hun producten relatief voordelig aan. De buitenboordmotoren zijn degelijk en hebben zich ruimschoots bewezen.

Slim en efficiënt ontworpen
Voordelig in aanschaf
 Ruimschoots bewezen

Epropulsion is ontwerper en producent van buitenboordmotoren in de range van 1 tot 6kW, luchtgekoelde binnenboordmotoren in de range van 10 tot 40k en de bijbehorende accusystemen en bedieningen. De producten zien er goed uit en hun bediening is praktisch en efficiënt.

De binnenboordmotoren zijn slim ontworpen en hebben (net als WaterWorld) hun controller gemonteerd bovenop de elektromotor. Ze werken op een spanning van 96V in tegenstelling de meeste motorfabrikanten. Dat heeft als voordeel dat er minder warmte wordt geproduceerd en de motoren niet watergekoeld maar luchtgekoeld zijn. Er zijn geen doorvoeren, afsluiters of slangen nodig. Bovendien kan worden volstaan met betere en goedkopere elektronica. We zien dit als een grote stap vooruit. Ondanks dat de I-serie relatief nieuw is, verwachten we er veel van.

Epropulsion is sinds 2016 actief in Europa. Doordat ze hun producten relatief voordelig aanbied, hun producten in hoog tempo verbeterd, en het assortiment uitbreid, is het merk flink gegroeid. Er is sprake van een ware opmars in marktaandeel en naamsbekendheid. Dat is knap en opvallend in vergelijking tot de andere motorfabrikanten.

Epropulsion is een goede keus als je op zoekt naar een efficiënt ontworpen motor en de prijs voor jou belangrijk is.

Wil je een prijsindicatie ontvangen voor de installatie van een Epropulsion systeem in jouw boot? En wil je onze onafhankelijke vergelijking met de andere merken? Vraag dan nu jouw offerte aan via het onderstaande formulier.

Onze unieke werkwijze

Met onze werkwijze maken we het je gemakkelijk. Allereerst maken we een uitgebreide prijsindicatie. Na je akkoord komen we langs op jouw locatie om de opdracht definitief te maken. Vanaf de dag van installatie kun je genieten van jouw eigen 100% elektrische boot.

Prijsindicatie

Je ontvangt vooraf een vrijblijvende prijsindicatie. Na jouw akkoord gaan we verder met je aanvraag.

Fysieke beoordeling (op locatie)

We komen langs in persoon. Om jouw wensen, je boot en de locatie te beoordelen.

Definitieve offerte

Je ontvangt een definitieve offerte, met daarin alle besproken details. Met jouw akkoord plannen we de opdracht in.

Ombouw van je boot (op locatie)

Op de afgesproken dag en locatie bouwen we jouw boot om naar elektrisch. We geven je ook een uitgebreide instructie en beantwoorden al jouw overgebleven vragen.

Vraag jouw offerte aan

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.


Over jouw boot:


Jouw vaarwensen:

Bedankt voor je bericht

Je bericht hebben we in goede orde ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.