Bellmarine.
Wereldmarktleider in de beroepsvaart.

Bellmarine is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van watergekoelde binnenboord-, hekdrive- en saildrive-motoren met een hoog vermogen, in de range van ca. 10 tot 250kW. Ze bieden complete systemen, inclusief accupakket en bieden de mogelijkheid voor een dubbele motorbediening. Door het uitgebreide assortiment biedt Bellmarine voor elk probleem een specifieke oplossing. De producten zijn bovendien van industriële kwaliteit, en dat maakt Bellmarine bijzonder.

Welectrify: Gecertificeerd installateur en dealer

Ben jij op zoek naar een installateur voor Bellmarine producten? En vind je het belangrijk dat de installatie plaatsvindt volgens de laatste veiligheidsnormen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn namelijk officieel gecertificeerd Bellmarine installateur en dealer. Je krijgt altijd een onafhankelijk advies en we creëren voor jou de beste oplossing op maat. Lees meer over wie we zijn of vraag meteen jouw offerte aan →

Bellmarine: Maatwerk in industriële kwaliteit


Bellmarine heeft een Nederlandse oorsprong en geniet een grote bekendheid binnen de beroepsvaart. Het bedrijf is sinds 2018 eigendom van Italiaanse bedrijf Transfluid. Transfluid heeft al lange tijd een grootse status op het gebied van industriële oplossingen voor vrachtwagens en de binnenvaart. Alhoewel de Nederlandse afzetmarkt nog steeds de grootste bron van inspiratie is, vindt de productie van de motoren plaats in Italië. Alle motoren en accu's worden worden daar ontworpen, geproduceerd, getest en gecertificeerd volgens de hoogste industriële Europese standaarden.


Maatwerkoplossingen van industrieel niveau
Gespecialiseerd in hoog vermogen
Nederlands merk met productie in Italië


Bellmarine is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van watergekoelde binnenboordmotoren, hekdrives en saildrives in de range van 10.0 tot 250kW. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een luchtgekoelde variant. Ze leveren uitgebreide aandrijfsystemen, inclusief accupakket,  walstroomvoorzieningen en meervoudige motorbediening. Het Bellmarine assortiment is groot, zodat er voor jouw specifieke vraag altijd een uitstekende oplossing voor handen is.


Bij elke oplossing is de motorcontroller een onderdeel dat los van de elektromotor wordt gemonteerd. Dit heeft als voordeel dat de elektromotor compact is en dat de controller -met haar bijhorende kabels en leidingen- op een praktische plek gemonteerd kan worden. Ook is het fijn dat de controller relatief eenvoudig vervangen worden.


Bellmarine is een goede keus als je zoekt naar een maatwerkoplossing voor een binnenboordmotor, hekdrive of saildrive en op zoek bent naar zware industriële kwaliteit.


Wil je een prijsindicatie ontvangen voor de installatie van een Bellmarine systeem in jouw boot? En wil je onze onafhankelijke vergelijking met de andere merken? Vraag dan nu jouw offerte aan via het onderstaande formulier.

Onze unieke werkwijze

Met onze werkwijze maken we het je gemakkelijk. Allereerst maken we een uitgebreide prijsindicatie. Na je akkoord komen we langs op jouw locatie om de opdracht definitief te maken. Vanaf de dag van installatie kun je genieten van jouw eigen 100% elektrische boot.

Prijsindicatie

Je ontvangt vooraf een vrijblijvende prijsindicatie. Na jouw akkoord gaan we verder met je aanvraag.

Fysieke beoordeling (op locatie)

We komen langs in persoon. Om jouw wensen, je boot en de locatie te beoordelen.

Definitieve offerte

Je ontvangt een definitieve offerte, met daarin alle besproken details. Met jouw akkoord plannen we de opdracht in.

Ombouw van je boot (op locatie)

Op de afgesproken dag en locatie bouwen we jouw boot om naar elektrisch. We geven je ook een uitgebreide instructie en beantwoorden al jouw overgebleven vragen.

Vraag jouw offerte aan

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op.


Over jouw boot:


Jouw vaarwensen:

Bedankt voor je bericht

Je bericht hebben we in goede orde ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.